Modificari Firme

Modificari Firme

Lista cu principalele modificari pentru care va putem asista si reprezenta in fata Registrului Comertului:
Cesiuni de parti sociale;
Prelungirea duratei de functionare a societatii comerciale;
Transformarea formei juridice a unei societati;
Suspendarea temporara/reluarea activitatii;
Prelungirea/schimbarea sediului social;
Infiintarea/radierea punctelor de lucru;
Autorizarea sediului social si a punctelor de lucru;
Schimbarea activitatii principale a societatii;
Modificarea obiectului de activitate al societatii;
Divizari/fuziuni de societati comerciale.
Majorarea/diminuarea capitalului social;
Modificari Firme Tarife Asistenta

Asa cum este de asteptat, in cadrul unei societati comerciale pot aparea diverse tipuri de modificari in decursul activitatii ei. De retinut este faptul ca orice schimbare trebuie inregistrata obligatoriu la Registrul Comertului.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va consilia in alegerea variantei optime de realizare a oricarui tip de modificare in cadrul societatii dumneavoastra. De redactarea tuturor documentelor necesare inregistrarii modificarilor, precum si de depunerea/ridicarea acestora se va ocupa, de asemenea, echipa noastra.

Asadar, odata numele societatii ales, se poate merge catre pasii urmatori si pregatirea restului de acte pentru inmatricularea firmei.

Este bine de avut in vedere faptul ca in functie de forma legala a firmei, cererile care trebuie completate si depuse la Registrul Comertului sunt diferite. Astfel, pentru infiintarea unui SRL va trebui completat si depus un anumit formular, in timp ce pentru o intreprindere individuala, de exemplu, va trebui completata o alta cerere.

Agentii nostri care au experienta in infiintarea de firme va pot ajuta cu obtinerea, completarea si depunerea actelor necesare la inmatriculare. In afara de acestea, va oferim suport si la inregistrarea in scopuri fiscale si servicii de contabilitate.

Va punem la dispozitie intreaga noastra expertiza, pentru a rezolva in mod cat mai eficient orice tip de modificare. Schimbarea sediului social este o procedura care nu prespune foarte multe documente, insa poate insemna destul de mult timp atunci cand acestea nu sunt complete, de exemplu. Daca ati ajuns in aceasta situatie si aveti nevoie de ajutor, va puteti baza pe specialistii nostri care va stau la dispozitie.

Va stam la dispozitie cu mai multe solutii de inmatriculare a unei firme. Cu toate acestea, infiintarea unui SRL este cea mai solicitata, acesta fiind tipul de societate cu cele mai multe avantaje fiscale. Daca aveti nevoie de ajutor la crearea uneia, contactati-ne pentru o oferta personalizata cat mai curand.

 

Tarife modificari acte firma la Registrul Comertului – oriunde in Romania
Preturi modificari acte firma
OperatiuneTarif
Deschidere punct de lucru;de la 250 lei
Activare obiect (obtinere certifcat constatator;de la 200 lei
Suspendare activitate (sau reluare activitate);de la 250 lei
Dizolvare firma + lichidare voluntara + radiere firma;de la 600 lei
Schimbare obiect de activitate (extindere / radiere);de la 300 lei
Cesiune / cedare parti sociale catre 1 fondator;de la 400 lei
Recodificare obiect activitate (actualizare coduri CAEN);de la 200 lei
Numire / retragere administrator;de la 350 lei
Majorare / reducere capital social;de la 350 lei
Schimbare sediu social (în acelasi judet);de la 300 lei
Schimbare denumire / emblema societate;de la 400 lei
Actualizare date identificare fondatori;de la 200 lei
Prelungire mandat administrator conform act constitutiv;de la 350 lei
Prelungire durata societate;de la 300 lei
Schimbare administrator firma;de la 350 lei
Închidere punct de lucru;de la 250 lei
Schimbare sediu social (în alt judet);de la 350 lei
Fuziune / divizare firma;de la 1.500 lei
Corectare eroare materiala din culpa clientului;de la 250 lei

*Ofertă supusă unor termene si conditii
*Onorariul si taxele sunt pentru societate cu fondator** unic.
**Fondator = asociat sau administrator

În valoarea taxelor, a fost calculată publicarea la Monitorul Oficial a unei pagini cu maxim 1000 caractere pentru actul aditional (sau hotararea AGA). Pentru depasire se va plati în plus cate o taxa la Registrul Comertului de 60 lei pentru înca maxim 1000 caractere (inclusiv spatiile libere conform cerintei MO).

Sunteti la inceput de drum? Stiti in ce domeniu doriti sa porniti o afacere de succes? Tot ce v-a mai ramas este sa incepeti demersurile pentru infiintarea unei firme? Atunci ati ajuns exact unde trebuie.

Desi de cele mai multe ori, in decursul pasilor preliminari pentru a deschide o companie, clientii nostri cunosc deja forma de societate pe care doresc sa o infiinteze, adeseori acest tip poate sa nu reprezinte cea mai buna solutie. Astfel, in cazul tuturor proiectelor de infiintare de companii, expertii din cadrul firmei noastre gasesc solutia optima in functie de nevoile personale si de asteptarile dumneavoastra. Intrucat exista numeroase forme de intreprinderi ( SRL, SA, societate in comandita simpla etc. ) si microintreprinderi, este deosebit de important ca activitatea pe care doriti sa o intreprindeti sa ia forma cea mai potrivita astfel incat rezultatele si profitul sa fie maxime.

Agentii nostri va stau la dispozitie pentru ajutor la pregatirea si depunerea actelor necesare la inmatricularea oricarui tip de societate. Astfel, va oferim servicii personalizate de infiintare firme, durata de inregistrare fiind redusa la minimum, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa mergeti dintr-un loc in altul pentru a redacta si notariza diferite documente.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri legate de infiintarea oricarui tip de firma. Puteti conta pe noi pentru informatii actualizate legate de legislatia in vigoare, dar si pentru alte servicii, cum sunt cele de contabilitate. 

Procesul de inregistrare a unei societati poate fi deosebit de anevoios si, de cele mai multe ori, poate consuma o perioada indelungata de timp pentru atingerea rezultatului. Timpul dumneavoastra poate fi utilizat in moduri mult mai utile pentru dezvoltarea afacerii pe care v-o doriti intrucat Servicii Firme Online SRL va poate oferi asistenta in cadrul acestui proces.

Pentru a va infiinta firma rapid si fara a pierde timpul cu diverse proceduri birocratice, puteti alege infiintarea online, oferita de firma noastra.  specializati in dezvoltarea de aplicatii mobile

Contact

  • Str. Vasile Lascar, Nr. 143, Sector 2, Bucuresti
  • +40 733 493 971
  • office@uzina-firmelor.ro

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Sector 2 Bucuresti
0727779792
09-17.00