Infiintari firme

Infiintari firme

Oferim urmatoarele servicii:
Infiintare SRL
Infiintare SRL-D
Infiintare SRL Student
Infiintare Sucursala
Infiintare S.A
Infiintare Filiala
Infiintare PFA
Infiintare Intreprindere Individuala
Infiintare IF
Infiintare societate in comandita simpla
Infiintare ONG
Infiintare societate in comandita pe actiuni
Dovada depunerii capitalului social (recipisa sau extras de cont din ziua respectiva) la o banca aleasa de catre asociatii firmei
Rezervarea numelui Tarife Asistenta

Primul pas la infiintarea unei firme va incepe cu verificarea disponibilitatii si rezervarea numelui ales pentru societate. Acest pas este necesar atat la infiintarea unui PFA cat si pentru restul formelor juridice, iar cei care vor sa demareze afaceri sub ele vor trebui sa se asigure ca denumirile alese sunt unice. Pentru a fi siguri ca numele ales se poate utiliza, este recomandat sa se propuna 3 nume in ordinea preferintelor pentru verificare. Pentru aceasta, este necesara completarea unei cereri. Trebuie stiut ca alaturi de numele dorit, trebuie mentionata si forma juridica a societatii. Odata cu denumirea comerciala, firmele vor putea sa rezerve si emblemele societatilor.

Asadar, odata numele societatii ales, se poate merge catre pasii urmatori si pregatirea restului de acte pentru inmatricularea firmei.

Este bine de avut in vedere faptul ca in functie de forma legala a firmei, cererile care trebuie completate si depuse la Registrul Comertului sunt diferite. Astfel, pentru infiintarea unui SRL va trebui completat si depus un anumit formular, in timp ce pentru o intreprindere individuala, de exemplu, va trebui completata o alta cerere.

Agentii nostri care au experienta in infiintarea de firme va pot ajuta cu obtinerea, completarea si depunerea actelor necesare la inmatriculare. In afara de acestea, va oferim suport si la inregistrarea in scopuri fiscale si servicii de contabilitate.

Pentru fiecare tip de infiintare pretul este de 600 lei si cuprinde atat redactarea cat si depunerea Actelor la Registrul Comertului

Desi de cele mai multe ori, in decursul pasilor preliminari pentru a deschide o companie, clientii nostri cunosc deja forma de societate pe care doresc sa o infiinteze, adeseori acest tip poate sa nu reprezinte cea mai buna solutie. Astfel, in cazul tuturor proiectelor de infiintare de companii, expertii din cadrul firmei noastre gasesc solutia optima in functie de nevoile personale si de asteptarile dumneavoastra. Intrucat exista numeroase forme de intreprinderi ( SRL, SA, societate in comandita simpla etc. ) si microintreprinderi, este deosebit de important ca activitatea pe care doriti sa o intreprindeti sa ia forma cea mai potrivita astfel incat rezultatele si profitul sa fie maxime.

Contact

  • Str. Vasile Lascar, Nr. 143, Sector 2, Bucuresti
  • +40 733 493 971
  • office@uzina-firmelor.ro

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Sector 2 Bucuresti
0727779792
09-17.00